Over José & Beweegaapjes

José

Al heel wat jaren werk ik met kinderen. Tijdens mijn studies liep ik al stages bij een peuterspeelzaal en op verschillende campings in het recreatieteam. Toen al was het jonge kind een doelgroep waar ik met veel plezier mee werkte. Inmiddels werk ik alweer 19 jaar in de kinderopvang, bij verschillende organisaties. En nog steeds met het jonge kind.

Naast het werken met jonge kinderen, vind ik sporten en bewegen ook leuk en belangrijk. Volleyballen, zwemmen, hardlopen, wandelen, skiën, maar ook mee doen met sportactiviteit of sporttoernooi sla ik niet over.  

In 2018 kwam de Woldklautertjes op mijn pad. Daar geef ik, met veel plezier en passie, ouder en kind gym, in Steenwijkerwold. De combinatie van het jonge kind laten bewegen, samen met hun ouders. En dan het resultaat zien in zoveel enthousiaste en blij kinderen, en vervolgens ook blij ouders. Dat is met geen pen te beschrijven, hoe mooi dat is. Het combineren van mijn werk met jonge kinderen en sportief zijn is dus prima te doen.

Beweegaapjes

Beweegaapjes

Het begon naar meer te smaken en ik ben een concept gaan bedenken om nog meer kinderen blij te maken met bewegen, samen met hun ouders en/of leeftijdgenootjes.
Ik bundel mijn ervaring met kinderen werken, sportief zijn en de kennis over kinderen samen. Vervolgens ben ik verschillende scholingen en trainingen gaan volgen om nog meer kennis op te doen, waaronder baby yoga. Voor verschillende leeftijden biedt ik sport- en spelactiviteiten aan. Onder de naam Beweegaapjes. Samen met mijn vriendje Aapie ga ik dit avontuur aan.

Bij beweegaapjes staat plezier en ontspanning voorop. Beweegaapjes biedt een ruim aanbod aan sport en spel activiteiten, voor verschillende leeftijden..
Deze activiteiten kunnen samen met de ouders of samen met andere kinderen gedaan worden. Doordat kinderen leren door te spelen, ontdekken zij dat je plezier en ontspanning in bewegen kunt krijgen maar ook behouden.

Lijkt het jou leuk om samen met je zoon of dochter een plezierig en ontspannen moment te hebben. Of heeft jou zoon of dochter nog volop energie over naar school? Kom naar Beweegaapjes. Wie weet tot gauw.

Beweegaapjes