Baby-, dreumes- & peuterpret

Hoe fijn is het om samen met jouw kindje een plezierig en ontspannen moment te hebben. Dat kan met het aanbod van Beweegaapjes.
Even weg van de dagelijkse gebeurtenissen, even één op één met je kindje.

Tijdens de verschillende kinderpret activiteiten (babypret, dreumespret en peuterpret) kom je samen met leeftijdsgenootjes van je kind en hun ouders. Op een speelse manier doen we samen gerichte activiteiten. Denk aan liedjes zingen, muziek maken, yoga- en/of massageoefeningen, bewegen en interactief boekjes voorlezen.

De onderlinge band tussen jou en je kind wordt hierdoor versterkt. Maar ook de motorische- en taalontwikkeling wordt gestimuleerd.

Bij de activiteiten zijn de groepen niet groot. Hierdoor kan je kindje zich op zijn eigen tempo en niveau, veilig voelen. En daardoor zich weer ontplooien en zelfvertrouwen creëren. Tevreden en ontspannen gaan jullie naar huis, om vervolgens de volgende les weer met veel plezier heen te gaan.

De activiteiten wordt aangeboden in een lesblok van 4 lessen. Deze lessen zijn in MFC Hoogthij in Steenwijkerwold.

Babypret

Op een speelse manier in contact komen met je kindje en elkaar nog beter leren kennen. Tijdens babypret doen wij dit samen, in een combinatie van baby yoga, babymassage, verschillende spelvormen en liedjes zingen. Baby’s leren contact krijgen met elkaar en jij kan met andere ouders ervaringen uitdelen.

Babypret is voor baby’s vanaf 3 tot 12 maanden.
De maximale groepsgrootte is 4 kindjes waardoor José alle aandacht en jou en je baby kan besteden.

Babypretpret start woensdag 8 november! Geef je kindje hier op.

Dreumespret

Aan de hand van een thema worden er verschillende activiteiten gedaan. Denk aan boek voorlezen, muziek maken, liedjes zingen, bewegingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en met handpoppen spelen.

Gericht bewegen is een mooie combinatie van actief bezig zijn en aan ontwikkelingen werken. Het spelen met leeftijdsgenootjes geeft enorme meerwaarde. Jouw kindje ziet hoe een ander kindje speelt of beweegt. En gaat het kopiëren. Ze leren van elkaar.

Dreumespret is voor kindjes vanaf 1 tot 2 jaar.

Dreumespret start woensdag 8 november! Geef je kindje hier op.

Peuterpret

Een prentenboek voorlezen op een interactieve en speelse manier. Aanvullend met liedjes zingen, muziek maken, ontspanningsoefeningen en bewegingsoefeningen.
Peuters zijn van zich zelf al actief en tijdens peuterpret gaan we daar dankbaar gebruik van maken. Samen, met leeftijdgenootjes en ouders, gaan we een avontuur aan. We leren van elkaar en helpen elkaar.

De ouders van de peuters mogen meedoen, dat vinden peuters leuk! Maar even samen ervaringen uitwisselen met anders ouders is ook mogelijk.

Peuterpret is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar.

Alle baby-, dreumes- en peuterpret lessen vinden plaats in een lesblok van 4 lessen. Dus gedurende het hele lesblok doet jouw kind de activiteiten met dezelfde kindjes.

Beweegaapjes

Over Beweegaapjes

Bij beweegaapjes staat plezier en ontspanning voorop. Beweegaapjes bied een ruim aanbod aan van sport- en spel activiteiten, voor jouw baby, peuter of kleuter. Samen met Aapie gaat José met jullie aan de slag!