Sport en spel voor kinderen

Bij Beweegaapjes staat plezier en ontspanning voorop.

Bij Beweegaapjes ontdekken kinderen dat je plezier en ontspanning in bewegen kunt krijgen én behouden.

Hoe fijn is het om samen met jouw kindje een plezierig en ontspannen moment te hebben. Even weg van de dagelijkse gebeurtenissen, gewoon even één op één met je kind. Of dat jouw peuter even lekker de energie kwijt kan tijdens één van de lessen.
Beweegaapjes biedt  activiteiten voor kinderen van 0 t/m 7 jaar!

Activiteiten

Baby-, dreumes- en peuterpret

Samen met jouw baby, dreumes of peuter (van 0 t/m 4 jaar) leuke activiteiten doen waardoor de band tussen jou en je kindje nóg sterker wordt.
Denk hierbij aan oefeningen van (baby) yoga of (baby)massage, verschillende beweegoefeningen en muziek maken.

Bewegen voor kids

Een uurtje actief bewegen met leeftijdgenootjes vanaf 4 jaar.
Door het gevarieerd activiteiten- en spelaanbod kunnen de kinderen rennen, springen, rollen, gooien, kruipen, klimmen etc.
Spelen zonder ouders maar met hun (nieuwe) vriendjes!

LET OP: Door nijntje Beweegdiploma wordt momenteel geen Bewegen voor kids-lessen gegeven.

Nijntje beweegdiploma (pilot)

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.
nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert.

De lessen van speelplezier voor kinderen en bewegen voor kids worden in lesblokken gegeven, één lesblok is  4 lessen. Nijntje Beweegdiploma (pilot) wordt aangeboden in een lessen serie van 10 keer.
De groepen zijn klein waardoor er aandacht voor alle kinderen is. Ideaal voor je kind om te leren in contact te komen met andere kinderen.

Wil jij samen met je kindje of jouw kindje met hun (nieuwe) vriendjes deelnemen aan één van de activiteiten?
Kijk dan snel hier voor de actuele planning en geef je op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een les neem dan gerust contact op.

Over José

Naast het werken met jonge kinderen, vind ik sporten en bewegen ook leuk en belangrijk. De combinatie van jonge kinderen laten bewegen samen met hun ouders is zo mooi om te zien!

Ik bundel mijn ervaring met kinderen werken, sportiviteit en de kennis over kinderen met ontzettend veel plezier samen in de vorm van Beweegaapjes!